“ANTİBİYOTİK DİRENCİ VE AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE...

“ANTİBİYOTİK DİRENCİ VE AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE...

317 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
49 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ
"ANTİBİYOTİK DİRENCİ VE AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI SLAYTLARI
AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NDE...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'de "Antibiyotik Direnci ve Akılcı Antibiyotik Kullanımı" Canlı Konferansı Uzm. Dr. Halil Volkan TEKAYAK'ın sunuculuğunda; Prof. Dr. Ateş KARA'nın sunumuyla 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

78 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 317 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 49 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Ateş KARA'nın katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.ahefakademi.org aracılığıyla "AHEF AKADEMİ, ONLINE TVden, slaytlarına ise video şeklinde "AHEF AKADEMİ, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında AHEF AKADEMİ, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Esin DİNCEL
Bu güzel sunum için sevgili Ateş hocamıza ve Halil Volkan arkadaşımıza Adana'dan teşekkür ve selamlar.

*Yakup ŞAHİN
İyi yayınlar diliyorum. Adana Televi Aile Sağlığı Merkezi'nden sevgiler.

*E. Vildan SEYREK
Ateş Hocam'dan her zamanki gibi çok güzel bir sunum...

*Hüseyin TORUNOĞLU
Öğle yemeğinde sizinleyiz, teşekkürler.

*Ekrem BAŞARA
Ateş hocam'a ve Halil bey'e güzel sunum için teşekkür ederim.

*Hasancan CENGİZ
Çukurova Aile Hekimliği ailesi olarak iyi sunumlar, teşekkürler...

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans