64 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 310 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 86 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ “ATEŞLİ ÇOCUĞA YAKLAŞIM” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE...

64 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 310 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE 86 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ “ATEŞLİ ÇOCUĞA YAKLAŞIM” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE...

64 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE
310 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN VE
86 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ "ATEŞLİ ÇOCUĞA YAKLAŞIM" CANLI KONFERANSININ
VİDEO KAYDI SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)’de "Ateşli Çocuğa Yaklaşım" Canlı Konferansı Dr. Kadir Can TUNCEL’in sunuculuğunda; Doç. Dr. Ömer KILIÇ’ın sunumuyla 9 Ekim 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

64 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 310 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 86 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Doç. Dr. Ömer KILIÇ’ın katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.ahefakademi.org aracılığıyla "AHEF AKADEMİ, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "AHEF AKADEMİ, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında AHEF AKADEMİ, Ortak Pano’da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Merhaba, çok teşekkürler sunumunuz için. Adıyaman 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nden sevgiler, selamlar.

*Levent TÜNDAR
Kayseri’den selamlar sevgiler, AHEF’imize çok teşekkür ediyorum.

*Ekrem BAŞARA
Güzel sunum için değerli hocalarımıza teşekkür ederim.

*Hilal BATTAL
Sunum ve anlatım çok güzel. Soracak soru bulamıyorum. Teşekkürler.

*Muharrem GÖRGEL
Elinize sağlık. Teşekkürler güzel sunum ve moderatörlük için.

*Neşe BAYRAMOĞLU
Teşekkür ederiz. Öğlen arası güzel bir sunum oldu.

*Seher DURSUN
Çok keyifli bir yayındı.

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans