AHEF AKADEMİ’DE 1 AİLE HEKİMİNE AHEKON 2020 KATILIM BURSUNUN VERİLECEĞİ “ERİŞKİNLERDE DEMİR EKSİKLİĞİ ANEMİSİNE YAKLAŞIM, TEDAVİ VE BESLENME” CANLI KONFERANSI...

AHEF AKADEMİ’DE 1 AİLE HEKİMİNE AHEKON 2020 KATILIM BURSUNUN VERİLECEĞİ “ERİŞKİNLERDE DEMİR EKSİKLİĞİ ANEMİSİNE YAKLAŞIM, TEDAVİ VE BESLENME” CANLI KONFERANSI...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

AHEF AKADEMİ’DE
1 AİLE HEKİMİNE AHEKON 2020 KATILIM BURSUNUN VERİLECEĞİ
"ERİŞKİNLERDE DEMİR EKSİKLİĞİ ANEMİSİNE YAKLAŞIM, TEDAVİ VE BESLENME"
CANLI KONFERANSI...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)’de 28 Kasım 2019 Perşembe günü Saat 12.15’te Dr. Hamdi AKKUŞ’un sunuculuğunda; Prof. Dr. Kamile MARAKOĞLU’nun sunumuyla "Erişkinlerde Demir Eksikliği Anemisine Yaklaşım, Tedavi ve Beslenme" Canlı Konferansı gerçekleştirilecektir.

Canlı Konferans sırasında ekrana gelecek olan dikkate dayalı soruya doğru yanıt veren ilk 20 kişi içerisinden çekilecek kura ile 1 AİLE HEKİMİNE AHEF tarafından AHEKON 2020 (11. Uluslararası Katılımlı Aile Hekimliği Kongresi)'ye Kayıt + Konaklama'dan oluşan AHEKON 2020 Katılım Bursu verilecektir.

www.ahefakademi.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konferans sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

Canlı Konferans; Bilimsel Bilişim Stüdyolarında, yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen, kendine ait sunucular üzerinde yer alan modül üzerinden gerçekleştirilecektir.

Konu:Erişkinlerde Demir Eksikliği Anemisine Yaklaşım, Tedavi ve Beslenme
Konuşmacı:Prof. Dr. Kamile MARAKOĞLU
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi, Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı
Sunucu:Dr. Hamdi AKKUŞ
Konya Karatay Çimenlik 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi
Tarih-Saat:28 Kasım 2019 Perşembe, Saat: 12.15 - 13.15
Yer:www.ahefakademi.org

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans