AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE “MENİNGOKOKAL HASTALIKLAR VE KORUNMA” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI EKLENDİ...

AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE “MENİNGOKOKAL HASTALIKLAR VE KORUNMA” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI EKLENDİ...

AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE
"MENİNGOKOKAL HASTALIKLAR VE KORUNMA"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI EKLENDİ...

Filipinler'den Prof. Dr. Ateş KARA'nın sunumuyla gerçekleşen "Meningokokal Hastalıklar ve Korunma" Canlı Konferansı 6 Kasım 2019 Çarşamba günü Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'de gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Ateş KARA'nın kendi bilgisayarı ile Filipinler'den gerçekleştirdiği Canlı Konferans yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen, kendine ait sunucular üzerinde yer alan BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ üzerinden hayata geçti.

CHAT EKRANINDA 21 PAYLAŞIMLA SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Ateş KARA'nın katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu Canlı Konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.ahefakademi.org aracılığıyla "AHEF AKADEMİ, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "AHEF AKADEMİ, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında chat ekranında ve sonrasında AHEF AKADEMİ, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Fatma Sibel URSAVAŞ
Hocam, uzaklardan da bizi aydınlatıyorsunuz, çok teşekkürler.

*Leman OKUL
Çok teşekkürler hocam iyi ki varsınız. Sunumunuz için teşekkürler.

*Fikret KURT
Hocam Goca Moğla'dan selamlar...

*Mahmut Nedim BALAK
Çok değerlisiniz, varolun.

*Mehmet ANASIZ
Çok teşekkür ederiz hocam.

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans