AHEF AKADEMİ’DE 1 AİLE HEKİMİNE AHEKON 2020 KATILIM BURSUNUN VERİLECEĞİ “MENİNGOKOKAL HASTALIKLAR ve KORUNMA” CANLI KONFERANSI...

AHEF AKADEMİ’DE 1 AİLE HEKİMİNE AHEKON 2020 KATILIM BURSUNUN VERİLECEĞİ “MENİNGOKOKAL HASTALIKLAR ve KORUNMA” CANLI KONFERANSI...

AHEF AKADEMİ'DE
1 AİLE HEKİMİNE AHEKON 2020 KATILIM BURSUNUN VERİLECEĞİ
"MENİNGOKOKAL HASTALIKLAR ve KORUNMA" CANLI KONFERANSI...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'de 23 Ocak 2020 Perşembe günü Saat 12.15'te Dr. Sümeyra GÜRGEN'in sunuculuğunda; Prof. Dr. Ateş KARA'nın sunumuyla "Meningokokal Hastalıklar ve Korunma" konulu Canlı Konferans gerçekleştirilecektir.

Canlı Konferans sırasında ekrana gelecek olan dikkate dayalı soruya doğru yanıt veren ilk 20 kişi içerisinden çekilecek kura ile 1 AİLE HEKİMİNE AHEF tarafından AHEKON 2020 (11. Uluslararası Katılımlı Aile Hekimliği Kongresi)'ye Kayıt + Konaklama'dan oluşan AHEKON 2020 Katılım Bursu verilecektir.

www.ahefakademi.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konferans sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

Canlı Konferans; Bilimsel Bilişim Stüdyolarında, yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen, kendine ait sunucular üzerinde yer alan modül üzerinden gerçekleştirilecektir.

Konu:Meningokokal Hastalıklar ve Korunma
Konuşmacı:Prof. Dr. Ateş KARA
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi,
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı,
Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı
Sunucu:Dr. Sümeyra GÜRGEN
Yenimahalle Çiğdemtepe Aile Sağlığı Merkezi
Tarih-Saat:23 Ocak 2020 Perşembe, 12.15-13.15
Yer:www.ahefakademi.org

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans