“UZMANINA DANIŞ ŞANLIURFA’DA! ERİŞKİN RİSK GRUBU BAĞIŞIKLAMASI SORU-CEVAP” CANLI KONSEYİ...

“UZMANINA DANIŞ ŞANLIURFA’DA! ERİŞKİN RİSK GRUBU BAĞIŞIKLAMASI SORU-CEVAP” CANLI KONSEYİ...

“UZMANINA DANIŞ ŞANLIURFA’DA! ERİŞKİN RİSK GRUBU BAĞIŞIKLAMASI SORU-CEVAP” CANLI KONSEYİ...

13 Ağustos 2020 Perşembe günü Saat 12.15’de “Uzmanına Danış Şanlıurfa’da! Erişkin Risk Grubu Bağışıklaması Soru-Cevap” Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye moderatörümüz Dr. Harun ATMACAOĞLU ŞANLIURFA’dan, konuşmacımız Prof. Dr. Ateş KARA ise ANKARA’dan online olarak kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar.

Canlı Konseye, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)’den ve AŞI ve İMMÜNİZASYON PLATFORMU (www.asiveimmunizasyon.org)’ndan katılabilirsiniz.

AHEF Akademi Üyesi 1 AİLE HEKİMİNE; AHEF Akademi’nin “Uzmanına Danış” Canlı Konseylerine İlgili İl İçerisinden Katılan Üyeler Arasından Yapılacak Çekiliş İle 1 Yıllık HIZIR AHBS üyelik ödülü verilecektir. Çekiliş Canlı Yayın başladıktan sonraki ilk 15. dakikaya kadar yayına bağlanmış olan ve yayını izlemeyi devam eden üyeler arasında gerçekleştirilecektir.

Canlı Konsey sırasında ekrana gelecek olan dikkate dayalı soruya doğru yanıt veren ilk 20 kişi içerisinden çekilecek kura ile 1 AİLE HEKİMİNE AHEF tarafından AHEKON 2020 (11. Uluslararası Aile Hekimliği Kongresi)’ye Kayıt + Konaklama’dan oluşan AHEKON 2020 Katılım Bursu verilecektir.

Bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konsey sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

 

Konu                 : UZMANINA DANIŞ ŞANLIURFA’ğDA! ERİŞKİN RİSK GRUBU BAĞIŞIKLAMASI SORU-CEVAP

Moderatör         : Dr. Harun ATMACAOĞLU

                          14 No’lu Akabe Aile Sağlığı Merkezi

Konuşmacı       : Prof. Dr. Ateş KARA

                          Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı

Tarih-Saat      :  13 Ağustos 2020 Perşembe, Saat 12.15 - 13.15

Yer                  :  www.ahefakademi.org

                          www.asiveimmunizasyon.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans