“ALT VE ÜST SOLUNUM YOLLARINDA DOĞRU TEDAVİ YAKLAŞIMI” CANLI KONSEYİ

“ALT VE ÜST SOLUNUM YOLLARINDA DOĞRU TEDAVİ YAKLAŞIMI” CANLI KONSEYİ


Resmi büyütmek için tıklayınız.


AHEF AKADEMİ’DE “ALT ve ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONLARINDA DOĞRU TEDAVİ YAKLAŞIMI” CANLI KONSEYİ...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)’de 30 Eylül 2020 Çarşamba günü Saat 12.15’de “Alt ve Üst Solunum Yolu Enfeksiyonlarında Doğru Tedavi Yaklaşımı” Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye sunucumuz Dr. Hazar CIRIK ORDU’dan, konuşmacımız Prof. Dr. Hasan TEZER ise ANKARA’dan online olarak kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar.

Canlı Konsey sırasında ekrana gelecek olan dikkate dayalı soruya doğru yanıt veren ilk 20 kişi içerisinden çekilecek kura ile 3 AİLE HEKİMİNE AHEF tarafından AHEKON DİJİTAL 2020’ye
Kayıt Bursu
verilecektir.

Bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz program sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

Konu: ALT ve ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONLARINDA DOĞRU TEDAVİ YAKLAŞIMI

Sunucu: Dr. Hazar CIRIK, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Ünye 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi

Konuşmacı: Prof. Dr. Hasan TEZER, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı

Tarih-Saat: 30 Eylül 2020 Çarşamba, Saat: 12.15 - 13.15

Yer: www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans