“DERİNİN YÜZEYEL MANTAR ENFEKSİYONLARINA YAKLAŞIM” CANLI KONSEYİ...

“DERİNİN YÜZEYEL MANTAR ENFEKSİYONLARINA YAKLAŞIM” CANLI KONSEYİ...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

“DERİNİN YÜZEYEL MANTAR ENFEKSİYONLARINA YAKLAŞIM” CANLI KONSEYİ...

 

25 Kasım 2020 Çarşamba günü Saat 12.15’te “Derinin Yüzeyel Mantar Enfeksiyonlarına Yaklaşım” Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

 

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye sunucumuz Uzm. Dr. Hüseyin GÜNTÜRKÜN ANTALYA’dan, konuşmacımız Prof. Dr. Müzeyyen GÖNÜL ise ANKARA’dan online olarak kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar.

 

Canlı Konseye, Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)’den ve www.ailehekimiyiz.biz’den katılabilirsiniz.

 

Canlı Konsey sırasında ekrana gelecek olan dikkate dayalı soruya doğru yanıt veren ilk 20 kişi içerisinden çekilecek kura ile 1 AİLE HEKİMİNE AHEF tarafından AHEKON 2021 (12. Uluslararası Aile Hekimliği Kongresi)’ye Kayıt + Konaklama’dan oluşan AHEKON 2021 Katılım Bursu verilecektir.

 

Bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konsey sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

 

Konu: DERİNİN YÜZEYEL MANTAR ENFEKSİYONLARINA YAKLAŞIM

Sunucu: Uzm. Dr. Hüseyin GÜNTÜRKÜN

AHEF Genel Sekreteri, Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi Aile Sağlığı Merkezi

Konuşmacı: Prof. Dr. Müzeyyen GÖNÜL

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı

 

Tarih-Saat: 25 Kasım 2020 Çarşamba, Saat 12.15 - 13.15

Yer: www.ahefakademi.org

www.ailehekimiyiz.biz


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans