AHEF AKADEMİ’DE “B12 VİTAMİNİ ve SAĞLIK” CANLI KONSEYİ...

AHEF AKADEMİ’DE “B12 VİTAMİNİ ve SAĞLIK” CANLI KONSEYİ...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

AHEF AKADEMİ’DEB12 VİTAMİNİ ve SAĞLIK” CANLI KONSEYİ...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)’de 27 Ekim 2020 Salı günü Saat 12.15’te B12 Vitamini ve Sağlık Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye sunucumuz Dr. Nihat FAHLİOĞULLARI HATAY’dan,  konuşmacımız Doç. Dr. Reşat DABAK ise İSTANBUL’dan online olarak kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar.

Canlı Konsey sırasında ekrana gelecek olan dikkate dayalı soruya doğru yanıt veren ilk 20 kişi içerisinden çekilecek kura ile 3 AİLE HEKİMİNE AHEF tarafından AHEKON DİJİTAL 2020’ye Kayıt Bursu verilecektir.

www.ahefakademi.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konsey sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

Konu           : B12 VİTAMİNİ ve SAĞLIK

Sunucu       : Dr. Nihat FAHLİOĞULLARI

                     Kumlu Aile Sağlığı Merkezi

Konuşmacı: Doç. Dr. Reşat DABAK

                   İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Aile Hekimliği Kliniği

Tarih-Saat   : 27 Ekim 2020 Salı, Saat: 12.15 - 13.15

Yer              : www.ahefakademi.org

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans